Noppert sneuvelt bij BDO WK darts

Geplaatst: 10-01-2018 20:28|© Foto: JouwJoure.nl

LAKESIDE - Danny Noppert ligt uit het toernooi om het wereldkampioenschap bij de BDO. Noppert startte het toernooi afgelopen zaterdag in de voorronde. Daarin was hij met 0-3 te sterk voor Joe Chaney. De maandag erop stond hij in de eerste ronde tegenover Richie Edwards en ook die wist hij met 0-3 te winnen.

In de tweede ronde moest de Jouster het woensdag opnemen tegen Mark McGeeney. De eerste set was voor Noppert, maar daarna ging het al snel mis. Het niveau van beide spelers was beduidend laag en er werd dan ook gegrossierd in het missen van de dubbel.

McGeeney liep vlot uit naar 1-3, maar Noppert leek zich in de, wat later de laatste set bleek, terug te vechten. Met een 2-1 voorsprong in legs leek hij de set te kunnen pakken en zo terug in de wedstrijd te komen. Juist toen wist McGeeney een 127 finish neer te zetten, middels 20 - triple 19 en dubbele bull. Noppert kon zich niet meer herpakken en zo wist McGeeney ook de laatste leg en daarmee de set en wedstrijd te winnen. 1-4 dus en geen plek in de kwartfinale.

Delen:
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer