Sc Joure JO10-1 derde bij toernooi in Groningen

Geplaatst: 06-01-2018 19:23|© Foto: JouwJoure.nl

GRONINGEN - Het JO10-1 (negenjarigen) team van Sc Joure heeft vrijdag de derde plek veroverd bij het Milk Boarding Toernooi in Groningen. Hierbij wordt gespeeld op een indoorveld van 30 bij 15 meter met een houten boarding eromheen. Over en om het veld is een net gespannen, waardoor de bal nooit uit kan. Hierdoor ontstaat een snelle en intensieve voetbalwedstrijd.

Het Jouster team werd tweede in de poule, waardoor de kruisfinale werd bereikt. Het JO10-1 team uit Sint Annaparochie was hierin de tegenstander. Hoewel de Jousters het betere van het spel hadden, legio kansen creëerden werd er toch nipt verloren. Dit kwam omdat de goalie van Sint Annaparochie een wereldwedstrijd keepte. Hij wist bijna alle doelpogingen van de Jousters tegen te houden.

Nadat Joure de teleurstelling verwerkt had, werd in de troostfinale met FVC uit Leeuwarden gestreden om de derde plek. De Jouster jongelingen overklasten de tegenstander uit de Friese hoofdstad en wonnen uiteindelijk met 9-1. Hiermee werd de derde plaats bereikt en kon er worden teruggekeken op een superleuk en geslaagd toernooi.

Delen:
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer