Kermis gaat door!

Geplaatst: 14-09-2021 10:10|© Foto: pixabayReacties:
1
Door de inzet van organisator Martin Meijer kan de Jouster Merke kermis (in tegenstelling tot de échte Jouster Merke) dit jaar wél doorgang vinden! Op Jouster Merke donderdag opent de kermis zijn deuren. Ja, deuren (of eigenlijk: hekken) want er komt een in- en uitgang. Het kermisterrein op de Sinnebuorren wordt omheind met bouwhekken waarbinnen alle attracties opgesteld moeten worden.

Er mogen maximaal 1035 personen binnen de hekken zijn. Beveiligers, EHBO-ers en vrijwilligers wordten ingezet om alles in goede banen te leiden. Dik duizend bezoekers moet haalbaar zijn zegt Meijer maar op drukke momenten zullen mensen soms even moeten wachten.

Dit jaar is er geen traditionele eurodag (maandag) en ook geen vuurwerk maar verder is er veel hetzelfde als eerdere jaren: voor de kleintjes komen de draaimolen en de vliegtuigjes en verder kunnen o.a. de bank, de booster, de botsauto’s en een funhouse bezocht worden. Ook de schiettent, de grijpers zullen niet ontbreken. En last but not least: de oliebollenkraam staat er ook! Bij het schrijven van dit artikel was nog niet bekend of de kip van ’t spit ook aanwezig zal zijn… maar we hebben in ieder geval iets om naar uit te kijken!
Delen:
Reacties
  • User Avatar
    marcel! 14-09-2021 11:00:07

    Mooi voor de kermisexploitanten en de kinderen natuurlijk!

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer