Sc Joure in Stiens onderuit

Geplaatst: 09-12-2019 13:48|© Foto: JouwJoure.nl

STIENS - Sc Joure is er zaterdag niet in geslaagd om voor een ommekeer in prestaties te zorgen. Het team van Dick Schuurman ging met 3-1 onderuit en eindigde de wedstrijd bovendien met 10 man. Tien minuten voor het einde van de eerste helft viel de 1-0 door Stefan de Vries. Even later was het weer 1-1, nadat de keeper van Stiens de bal miste en (als we het goed zagen) Jacob Lubbers mocht intikken.

Al kort in de tweede helft staat Joure weer achter. Opnieuw is het Stefan de Vries die doel treft,nu met een kopbal uit een hoekschop. Daarna blijft het lang 2-1 en is de rode kaart in de 78 minuut van Sipke Visser misschien wel de beslissing. Hij moest het veld verlaten na een harde tackle. Even later maakte Stefan de Vries zijn hattrick compleet en brengt daarmee de eindstand op het bord.

Deze vierde nederlaag betekent een 11de plek in de tweede klasse I voor Sc Joure. Volgende week moet Sc Joure het opnemen tegen de koploper Burgum.