Meer lucht voor Sc Joure

Geplaatst: 18-04-2022 09:52|© Foto: JouwJoure.nl
Na het verlies in de derby uit bij VVI in Langweer (2-1) op 9 april werd er afgelopen zaterdag (16 april) wel gewonnen van S.C. Stiens. Met dezelfde cijfers, alleen nu in het voordeel van Sc Joure. De drie punten geven de Jousters meer lucht in de strijd tegen degradatie in de tweede klasse I. De gasten kwamen op voorsprong, maar konden deze niet vasthouden in de eerste helft. In de slotminuten scoorde Terpstra de gelijkmaker. Ook in de tweede helft sloegen de Jousters in de laatste minuten toe. Lubbers wist vlak voor tijd de winnende te maken.

Sc Joure staat nu elfde. Tien punten boven directe degradatie, maar nog wel op de plek van een play-off voor degradatie. Volgende week staat Be Quick Dokkum op eigen veld op het programma.