Sc Joure zaterdag wint tweede duel

Geplaatst: 13-09-2015 11:52

JOURE - Op sportpark De Hege Simmerdyk heeft het eerste van zaterdag in de derde klasse A ook de tweede wedstrijd van de competitie kunnen winnen. Er werd met 3-2 gewonnen van QVC uit Stavoren. Met twee doelpunten van Folkert Luhoff en één van Alexander Pol werd de zege veilig gesteld. Voor de gasten scoorden Erik Jan Pluister en Wieger Zwaan.

Sc Joure kwam na zestien minuten met een snelle aanval op voorsprong en verdubbelde deze in de 35ste minuut naar twee. Dit bleef het tot een kwartier voor het einde van de wedstrijd. Toen gebeurde er nog van alles. QVC kwam even terug in de wedstrijd, waarna de Jousters ook nog eens met tien man verder moesten na een rode kaart. Toch bracht Joure de marge voor op twee toen de 3-1 gemaakt werd. QVC maakte er net voor einde van de wedstrijd nog 3-2 van, maar daar bleef het bij.

Joure bezetten nu met DWP de bovenste twee plekken, zonder puntverlies.