Legendarische oude bands treden weer op

Geplaatst: 04-02-2013 13:29|© Foto: JouwJoure.nl


JOURE - Op zaterdag 30 maart 2013 zullen een aantal legendarische bandjes uit Joure en omstreken een exclusief reünie optreden geven in de Evenementenhal in Joure. Deze destijds zeer populaire bands gaan een avondvullend programma verzorgen waarbij vele

onvergetelijke hits uit de jaren ‘60 voorbij zullen komen van artiesten als The Everly Brothers, Q65, The Kinks, Cliff Richard, Merle Haggard, Buddy Holly, Beatles & Stones.De bands die o.a zullen optreden zijn:
  • Spot ‘66 [in de bezetting Eddy en Lowell Dykstra, Henk Ploegstra én beide gitaristen


  • Cees Slump en Lolke Eyzenga


  • The Happy Brothers [Sies, Geert en Jan de Jong]


  • The Brown Eyes [Rob, Chris en Fred Stam]


  • Het Toledo Trio [Minne, Benny en Anne Minnesma]


  • De Zingende Cowboys [Kees de Ree en Johan Oud]


  • The Free Boys [Meine & Jan Minnesma, David Zijlstra en ondersteuning van Jelle Boersma]Wie kent deze legendarische namen nou niet?In de jaren ‘60, toen geluk nog heel gewoon was, trokken deze muzikanten volle zalen en verzorgden talrijke swingende optredens in jeugdsociëteiten, buurt- en dorpshuizen, café’s en feesttenten. Een aantal Jouster bands speelden zelfs in voorprogramma’s van landelijke grootheden als o.a. Cuby & The Blizzards. Sommige bands hebben al tientallen jaren niet meer samen gespeeld en zijn druk aan het repeteren. Op de website www.dayfm.nl zijn enkele video’s van de repetities te zien. Special Guest van deze avond is de in Washington wonende Charles Groenhuijsen zijn, mits hij op 30 maart in Nederland is.Bijzonder zijn ook de barkeepers op die avond. Achter de bar gaan bekende horecamensen uit de jaren ‘60 en ‘70 plaatsnemen die menige herinneringen doen ophalen zoals: o.a. ‘Pietje Bier’ Oosterhof, Jan ‘Praat’ v.d. Weide, Sjaak Vrolijk, Meine Minnesma, Piet Reekers, Sjoerd ‘Toetie’ Hoekstra, Max Buis, ‘Goody’ Gerke Beetstra, Martin Absen en Hielke ‘Jumbo’ de Jong.In de hal zijn op een videoscherm oude films en foto’s van Joure en jaren ‘60 videoclips en vloeistofprojecties te zien. Het reünie-concert wordt met 3 camera’s opgenomen. De avond wordt gepresenteerd door oud-disc jockey en DayFM initiator Will Vandersloot.Kaarten aan de kassa € 17,50 en in de voorverkoop à € 14,50. Ze kunnen online worden besteld via de website www.dayfm.nl en zijn verkrijgbaar bij Sigarenmagazijn van Delden, Midstraat 63 Joure.Beleef nog een keer die goeie oude tijd met je vrienden van toen of nu:

Zaterdag 30 maart 2013

start 20:00 uur.

Evenementenhal, Vegelinsweg 6c in Joure.


Delen:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer