Maye Hoekstra weer Tien Over Rood kampioen

Geplaatst: 16-04-2018 10:15|© Foto: JouwJoure.nl

JOURE - Het is zo langzaam aan een traditie geworden in café 't Hert in Joure. Zaterdag vond namelijk het Tien Over Rood biljarttoernooi voor de 22 maal plaats. Een toernooi waar menig (voormalig) biljarter naar uitkijkt. Dit jaar was het toernooi in recordtempo vol en moesten een aantal mensen teleurgesteld worden.

Om elf uur startte het toernooi met poules van 3 personen en via diverse rondes kon de finale in de avond behaald worden. Weinigen zijn dit gegund, want het toernooi is vooral bedoeld voor de gezelligheid met een sportieve ondertoon. Gezellig was het, spannend ook. In de avond mochten vier spelers zich opmaken voor de finale. Hieronder ook de kampioen van vorig jaar, Maye Hoekstra. Gerard Bekius, Michel Montsma en Robert Houwer maakten de finalepoule compleet.

Maye Hoekstra trok ook dit jaar aan het langste eind en was als eerste uit. Hij prolongeerde daarmee zijn titel van vorig jaar. Een mooi toernooi weer aldus de organisatie, die hun sponsors: Café 't Hert, Pizzeria Sardegna, GPNO, JouwJoure, Jacob ten Hoeve en het Tolhuis wil bedanken voor hun steun.

Delen:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer