Sc Joure wint, scoort te weinig

Geplaatst: 07-11-2017 11:19|© Foto: JouwJoure.nl

TERWISPEL - Sc Joure had zondagmiddag nog geen tien minuten nodig om de zesde overwinning in de vijfde klasse B veilig te stellen. In Terwispel was de nummer laatst Wispolia de tegenstander en daar hadden de Jousters weinig moeite mee. Na een dikke vijf minuten was het Paul Koopmans die de score opende. Hij profiteerde van een niet balvaste keeper. Twee minuten later was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Jacco Minderhoud schoof de bal droog achter de keeper, op aangeven van Jelmer Altenburg. Dit was ook de ruststand ondanks legio kansen.

In het tweede bedrijf zakte Sc Joure ver weg. Toch werden er kansen gecreëerd, maar slechts éénmaal werd het net gevonden. Tjitte Rijpkema zorgde vijf minuten voor tijd voor de 0-3 eindstand en daarmee behoudt Sc Joure de koppositie.