Sc Joure onderuit tegen VVI

Geplaatst: 05-02-2017 10:01

JOURE - Sc Joure heeft zaterdag met maar liefst 0-3 verloren van VVI uit Idskenhuizen. De 0-1 kwam na tien minuten tot stand door Tobias Draaisma. Hij verschalkte de Jouster doelman met een mooi boogballetje. De voorsprong was verdiend, want de Jousters kwamen er in de eerste helft eigenlijk niet aan te pas. Het team probeerde het wel, maar het bleef slechts bij een paar kleine kansjes. Aan de andere kant was VVI niet in staat de score verder uit te breiden en dus bleef het spannend.

In de tweede helft zagen we een ander Sc Joure. Er werd furieus op de bal gejaagd en VVI werd onder druk gezet. Het leverde kansen op, maar de doelman was een echte sta-in-de-weg. Nadat Sc Joure met tien man verder moest, vanwege een rode kaart, kregen ze ook nog eens een penalty om de oren. Deze werd keurig ingeschoten door De Jong. In de slotfase werd het ook nog 0-3 door een tweede doelpunt van Tobias Draaisma. De Jousters zakken naar de vijfde plek in de tweede klasse I.