Noppert onderuit in finale Lakeside JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Noppert onderuit in finale Lakeside
Geplaatst: 15-01-2017 20:17

FRIMLEY GREEN (SURREY) - Danny Noppert is er niet in geslaagd om de BDO Lakeside World Professional Championships 2017 te winnen. Hij ging met 7-3 onderuit tegen de Engelsman Glen Durrant.

Noppert mocht de finale beginnen, omdat hij het dichtst bij de bull kwam. Tegen de darts in won Durrant echter de eerste set. Ook de tweede set ging tegen de darts in en zo kwam Noppert op gelijke hoogte. Beide spelers misten in deze twee sets vaak de dubbel. Noppert wist zijn set daarna te houden en kwam op 2-1 en dat deed Durrant in de opvolgende set ook. Noppert had in die set een kans om te breken, maar slaagde hier niet in. Durrant breekt Noppert in de vijfde set, maar Noppert doet hetzelfde in de zesde set en dus staat met 3-3 weer gelijk.

Durrant blijkt daarna het best met de druk om te kunnen gaan en wint maar liefst drie sets achter elkaar en heeft dan nog maar één set nodig. Noppert stribbelt nog tegen in de tiende set, maar Durrant weet deze toch te winnen en is daarmee de winaar. Debutant Danny Noppert wint met zijn tweede plaats 35.000 pond en Durrant wint met zijn eerste plaats 100.000 pond.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.