Ook grote uitslagen bij 2de ronde bekervoetbal amateurs

Geplaatst: 12-09-2021 18:43|© Foto: JouwJoure.nl
Afgelopen zaterdag stond voor veel teams de tweede ronde van het bekervoetbal op het programma. Ook nu waren de krachtverschillen soms erg groot, getuige de dubbele cijfers. De meeste seniorenteams speelden overigens niet. Door poules van twee zijn deze al door of al uit het bekertoernooi.

Het eerste
Het eerste won nipt van Oerterp en die was broodnodig na de forse nederlaag van vorige week bij de Leeuwarder Zwaluwen. Door de winst blijft overleven in de poulefase mogelijk. De laatste wedstrijd is dan beslissend.

Sc Joure JO17-2
Het eerste van de JO17 van Oudehaske kreeg een flinke oorwassing van de Jouster JO17-2. Het team wist maar liefst 17x te scoren en incasseerde slechts één tegengoal.

Sc Joure JO17-5
Het vijfde van de JO17 kreeg juist een dikke nederlaag te verwerken. Het eerste van de JO17 uit Irnsum won in Joure met 1-15.

Sc Joure JO15-2
Het tweede elftal van de JO15 wist, net als vorige week, met dubbele cijfers te winnen. In Lemmer stond de teller na 70 minuten op 1-11.

Sc Joure MO13-1
Tot slot wisten de meiden van de MO13 overtuigend te winnen van Bolsward. Zij lieten geen spaan heel van de tegenstander en verlieten het veld met een 17-0 overwinning.

Volgende week vallen de beslissingen als menig team de laatste poulewedstrijd speelt.
Delen:
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer