Sc Heerenveen wint oefenpot met Emmen

Geplaatst: 09-07-2016 15:48|© Foto: JouwJoure.nl

SEXBIERUM - Sc Heerenveen heeft vrijdagavond de derde oefenwedstrijd gewonnen van Fc Emmen. De ploeg van Jurgen Streppel was met 5-1 te sterk voor de club uit de Jupiler League. Al na vijf minuten stond de 1-0 op het bord. Reza Ghoochannejhad kopte op aangeven van Larsson binnen. Na wat kansjes van Emmen en kansen voor Ghoochannejhad en Larsson was het opnieuw Ghoochannejhad die met het hoofd kon scoren. Hij kopte in de 38ste minuut via de lat binnen op aangeven van Namli.

In de tweede helft ging het snel. Binnen acht minuten kwamen er drie doelpunten bij. Eerst scoorde Van Amersfoort, Larsson zorgde voor 4-0 en Slagveer maakte er 5-0 van. Vlak voor tijd maakte Emmen een eretreffer. Sander Rozema schoot van afstand in de kruising.