Sc Heerenveen wint eerste oefenduel

Geplaatst: 26-06-2016 08:51|© Foto: JouwJoure.nl

HEERENVEEN - Sc Heerenveen heeft haar eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding van komend seizoen gewonnen. Op sportpark Skoatterwâld werd zaterdagmiddag gespeeld tegen hoofdklasser vv Heerenveen. De wedstrijd eindigde in een 1-8 overwinning voor de ploeg van kersverse coach Jurgen Streppel.

Binnen een half uur was de wedstrijd gespeeld. Testspeler Quincy Owusu-Abeyie scoorde tweemaal en Veerman en Zahovic namen de andere twee doelpunten voor hun rekening. De amateurs deden in de eerste helft nog wel wat terug. Jasper Brouwer zorgde met een kopbal voor een 1-4 ruststand.

In de tweede helft wist Sc Heerenveen nogmaals vier keer te scoren. Met elf nieuwe spelers in het veld kwamen de doelpunten logischerwijs dan ook van andere spelers. Vlap, Van Amersfoort, Te Vrede en nogmaals Vlap zorgden voor de 1-8 eindstand.