Sc Joure in slotfase onderuit bij Bergum

Geplaatst: 02-05-2016 12:57

BURGUM - Sc Joure heeft zondagmiddag in Bergum met 3-1 verloren van Bergum. De wedstrijd leek in een 1-1 eindstand te eindigen, maar de thuisclub sloeg in de laatste vijf minuten genadeloos toe.

De eerste helft was voor de thuisploeg, want na een kwartier werd de score geopend door Rahman. Hij was attent bij een scrimmage voor de Jouster goal.

In de tweede helft kwam Sc Joure langszij. De goal hing al in de lucht, want de Jousters speelden vol op de aanval. Met een snoeiharde kopbal van Martijn Dijk werd de doelman verschalkt, waarna een interessant duel ontspon. Beide teams speelden om te winnen, maar het bleef tot vijf minuten voor tijd gelijk. Bergum sloeg toen keihard toe. Met twee doelpunten in drie minuten tijd, werd de wedstrijd beslist. Sc Joure blijft negende in de eerste klasse F.