12de verlies voor teleurstellend Sc Heerenveen

Geplaatst: 20-03-2016 17:16|© Foto: JouwJoure.nlReacties:
1

HEERENVEEN - Sc Heerenveen heeft zaterdagavond voor de twaalfde keer verloren dit seizoen. Heracles Almelo bleek met 0-1 te sterk. Naast dat het resultaat teleurstellend was, was de manier waarop het team van Foppe de Haan speelde ook uitermate teleurstellend. Er was geen lijn te ontdekken in het spel van de thuisclub en pas na 40 minuten was er een aanval die ergens op leek. Heracles stond toen al met 0-1 voor door een doelpunt van Navratil. Hij rondde oog met oog met Mulder een steekpass af. Hierbij was opzichtig slecht verdedigen van Sc Heerenveen de oorzaak van.

In de tweede helft was Sc Heerenveen wel feller, maar kansen werden er eigenlijk niet gecreëerd. Heracles deed aanvallend ook geen duit in het zakje, waardoor de wedstrijd als een nachtkaars uit ging.