Sc Heerenveen faalt bij Heracles

Geplaatst: 04-10-2015 01:10

ALMELO - Sc Heerenveen kan na het verlies tegen Heracles, naast een bestuurscrisis, zich opmaken voor een sportieve crisis. De club van Dwight Lodeweges verloor in Almelo met 2-0 en staat inmiddels 13de. Sc Heerenveen had overigens in de eerste helft wel het beste van het spel. Er werden kansen gecreëerd, maar een doelpunt bleef uit. Tien minuten voor rust kreeg het de deksel op de neus, toen Hassani aan de andere kant wel scoorde.

In de tweede helft was Sc Heerenveen bedroevend slecht. Een doelpunt van Heracles kon niet uitblijven en in de 80ste minuut werd de wedstrijd beslist. Weghorst zorgde voor de eindstand. De ingevallen spits Te Vrede liet slechts zien dat hij geïrriteerd was en was betrokken bij een opstootje. Hij kreeg na de wedstrijd een schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB van een schorsing van vier duels waarvan één duel voorwaardelijk. Het schikkingsvoorstel is geaccepteerd.