Stichting Westermeer deelt uit.

Geplaatst: 05-11-2013 12:40
Het bestuur van de Stichting Westermeer heeft in haar vierde vergadering van 2013 een viertal subsidies aan instellingen in de gemeente Skarsterlân toegekend. Jaarlijks heeft de Stichting Westermeer ongeveer € 180.000 beschikbaar voor het verlenen van subsidies aan doelen op sociaal, maatschappelijk, cultureel en recreatief gebied binnen het grondgebied van Skarsterlân.

Tijdens de bestuursvergadering zijn diverse subsidieaanvragen besproken. Dit heeft geleid tot het toekennen van vier aanvragen. De toegekende aanvragen betreffen de volgende items:

- Splinter & De Vosch

Voor een haalbaarheidsonderzoek met betrekking tot een herbestemming van een industrieel pand ten behoeve van een ambachtelijk bedrijvencentrum is een bijdrage van € 2.500,- beschikbaar gesteld.

- Stichting 4 mei Ouwstertrijegea (i.o.)

Voor het organiseren van de jaarlijkse 4 mei herdenking en evenutele thematische sociaal culturele en educatieve activiteiten in het kader van 4 en 5 mei te Ouwsterhaule is een bijdrage van €350,- verleend.

- Stichting Nijjiersrevu de Jouwer (i.o.)

Voor de oprichting van de Stichting Nijjiersrevue en het organiseren van de eerste Nijjiersrevue is een bijdrage verleend van €2.850,-.

- Motorclub Flying Boetoe

Voor het uitgeven van een boek in verband met het 40-jarig bestaan van de club en de aanschaf van een shovel voor het onderhoud van de crossbaan is een bijdrage van €8.500,- verleend.

Het bestuur van de Stichting Westermeer vergadert vijf keer per jaar over de binnengekomen subsidieaanvragen. De volgende vergadering is gepland op 27 november 2013. Meer informatie over de subsidiemogelijkheden of over de stichting Westermeer vindt u op de website www.stichtingwestermeer.nl.


Delen:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer