Noppert in halve finale World Grand Prix

Geplaatst: 08-10-2021 11:20|© Foto: tv
Jouster Darter Danny Noppert heeft z'n fraaie zegetocht bij de World Grand Prix een vervolg gegeven door zich te plaatsen voor de halve finales. De Fries rekende in Leicester met 3-1 af met de Engelsman Ian White.
Eerder had Noppert al gewonnen van zijn landgenoten Michael van Gerwen en Vincent van der Voort. In de volgende ronde speelt hij tegen de Welshman Jonny Clayton, die de Pool Krzysztof Ratajski versloeg.

Zege in vier sets
Noppert begon goed aan de wedstrijd tegen White door de eerste set met 3-0 op zijn naam te schrijven. De Engelsman kwam daarna iets beter in z'n spel en haalde, zij het met wat moeite, de tweede set binnen.

In het belangrijke derde bedrijf draaide het uit op een beslissende leg, die overtuigend naar Noppert ging. De nummer 22 van de wereldranglijst maakte het karwei daarna af door ook de vierde set binnen te slepen.
"Ik geniet van mezelf", zei Noppert na afloop voor de camera van RTL7. "Het ging goed, de dubbels liepen ook gewoon lekker... Ik kan nog bijna niet geloven dat ik in de halve finale sta."
Delen:Bron: nos.nl
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer